Puteti alege pestele care va place fara oase dar cu piele, (numai nu rosu) fileuri de 1,5cm max grosime.
Ingrediente/2portii
2fileuri-de peste(in cazul meu Dorada)
2linguri -faina de pesmeti
2linguri -ulei
1varf -de cuury pudra
sare si piper
Saram si piparam fileul cu piele, spalat curatat de oase pe ambele parti.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam pudra de cuury.
Tavalim pestele prin faina de pesmeti si-l punem in tigaie la prajit,
il prajim 1,5-2min la foc mediu si fara capac(altfel nu va fi crocant).
Il intoarcem si pe cealalta parte la fel 1,5-2min,il scoatem pe platou de unde il servim...
Aici garnisit cu cartofi chinezesti picanti,
iar pentru pofticiosi o sectiune!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu