joi, 14 mai 2015

Pandispan rapid

Aceasta reteta de pandispan este  mai mereu salvarea mea cand am  putin timp la dispozitie,este usor de facut si  necesita timp  doar pentru racire, dupa care incepi  transformarea lui intr-un tort delicios.
Ingrediente/800-900g
4-oua
200g-zahar
200ml-lapte
100ml-ulei fara miros
300g-faina alba
30g-cacao
1pl.-vanilie
10g-praf de copt
Intr-un bol stricam ouale, punem zaharul cu vanilia si le mixam 3min pana devin  spuma,apoi  adaugam uleiul in fir si iar mixam bine,urmatorul este  laptele si iar mixam.
Amestecam ingredientele uscate, faina , cacaoa si praful de copt  pe care le adaugam la cele  lichide si le mixam iar timp de 2-3 min.
In tava (in cazul meu cu pereti detasabili-28cm) tapetata cu hartie de copt si  cacao turnam compozitia,batem putin tava de masa sa mai  iasa  din bulele de aer si o dam in cuptorul preincalzit la 180grade pentru 40-45min... dupa ,facem testul cu scobitoarea si daca e gata il scoatem pe un gratar sa se raceasca bine.
Mult spor!

Niciun comentariu: