Aceasta reteta de pandispan este mai mereu salvarea mea cand am putin timp la dispozitie,este usor de facut si necesita timp doar pentru racire, dupa care incepi transformarea lui intr-un tort delicios.
Ingrediente/800-900g
4-oua
200g-zahar
200ml-lapte
100ml-ulei fara miros
300g-faina alba
30g-cacao
1pl.-vanilie
10g-praf de copt
Intr-un bol stricam ouale, punem zaharul cu vanilia si le mixam 3min pana devin spuma,apoi adaugam uleiul in fir si iar mixam bine,urmatorul este laptele si iar mixam.
Amestecam ingredientele uscate, faina , cacaoa si praful de copt pe care le adaugam la cele lichide si le mixam iar timp de 2-3 min.
In tava (in cazul meu cu pereti detasabili-28cm) tapetata cu hartie de copt si cacao turnam compozitia,batem putin tava de masa sa mai iasa din bulele de aer si o dam in cuptorul preincalzit la 180grade pentru 40-45min... dupa ,facem testul cu scobitoarea si daca e gata il scoatem pe un gratar sa se raceasca bine.
Mult spor!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu