Este o salata usor de preparat de oricine nu necesita mult timp , perfecta pentru toata perioada anului in perioada postului,pentru copii si vegetarieni.
Legumele spalate le punem la fiert in coaja(sfecla, cartofi, morcovi) cum incep sa dea in clocot le fierbem 45min, le racim , le curatam de coaja si ne apucam de prepararea salatei.
3-sfecla rosie fiarta
3-morcovi fierti
1-ceapa alba(sau cozi verzi)
5-castraveciori murati(sau varza murata)
250gr-mazare verde conservata(sau fasole fiarta) scursa
50gr-ulei
sare dupa gust
Intr-un bol mai mare taiem legumele si ceapa cubulete punem si mazarea, adaugam uleiul si sarea amestecam bine ,gustam de sare dupa ce amestecam, daca necesita mai adaugam si iar amestecam bine pana se amesteca bine toate legumele.
Pofta mare!
Legumele spalate le punem la fiert in coaja(sfecla, cartofi, morcovi) cum incep sa dea in clocot le fierbem 45min, le racim , le curatam de coaja si ne apucam de prepararea salatei.
Ingrediente:5/portii
3-cartofi fierti3-sfecla rosie fiarta
3-morcovi fierti
1-ceapa alba(sau cozi verzi)
5-castraveciori murati(sau varza murata)
250gr-mazare verde conservata(sau fasole fiarta) scursa
50gr-ulei
sare dupa gust
Intr-un bol mai mare taiem legumele si ceapa cubulete punem si mazarea, adaugam uleiul si sarea amestecam bine ,gustam de sare dupa ce amestecam, daca necesita mai adaugam si iar amestecam bine pana se amesteca bine toate legumele.
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu