luni, 23 martie 2015

Parjoale din piept de pui la cuptor

Sant  foarte gustoase si sanatoase, ideale pentru  cei  ce au grija de silueta sau pur si simplu le place  carnea slaba de pui.
Ingrediente/15 buc
400g-piept de pui dezosat(rece)
1-ceapa
1-ou
5-catei de usturoi
3linguri - pesmeti
2linguri -ulei(optional)
sare,piper
Tocam pieptul,ceapa si usturoiul, adaugam sarea si piperul.
Stricam  oul si-l aruncam la compozitie.
Amestecam bine , adaugam si pesmetii,uleiul(optional).
Iar amestecam bine  si-l batem macar 5min cu o lingura sau mana(asa ies mai pufoase),gustam de sare.
Dam forma dorita parjoalelor  si le asezam  pe tava  asternuta cu hartie de copt.
Dupa care le dam in cuptorul incalzit la 180grade pentru 30-35min la etajul superior al cuptorului pentru a se rumeni usor (daca le doriti mai rumene le puteti intoarce intr-e timp si pe partea cealalta)
Le puteti servi cu diverse sosuri , garnituri,salate.
Pofta buna!

Niciun comentariu: