Sant foarte gustoase si sanatoase, ideale pentru cei ce au grija de silueta sau pur si simplu le place carnea slaba de pui.
Ingrediente/15 buc
400g-piept de pui dezosat(rece)
1-ceapa
1-ou
5-catei de usturoi
3linguri - pesmeti
2linguri -ulei(optional)
sare,piper
Tocam pieptul,ceapa si usturoiul, adaugam sarea si piperul.
Stricam oul si-l aruncam la compozitie.
Amestecam bine , adaugam si pesmetii,uleiul(optional).
Iar amestecam bine si-l batem macar 5min cu o lingura sau mana(asa ies mai pufoase),gustam de sare.
Dam forma dorita parjoalelor si le asezam pe tava asternuta cu hartie de copt.
Dupa care le dam in cuptorul incalzit la 180grade pentru 30-35min la etajul superior al cuptorului pentru a se rumeni usor (daca le doriti mai rumene le puteti intoarce intr-e timp si pe partea cealalta)
Ingrediente/15 buc
400g-piept de pui dezosat(rece)
1-ceapa
1-ou
5-catei de usturoi
3linguri - pesmeti
2linguri -ulei(optional)
sare,piper
Tocam pieptul,ceapa si usturoiul, adaugam sarea si piperul.
Stricam oul si-l aruncam la compozitie.
Amestecam bine , adaugam si pesmetii,uleiul(optional).
Iar amestecam bine si-l batem macar 5min cu o lingura sau mana(asa ies mai pufoase),gustam de sare.
Dam forma dorita parjoalelor si le asezam pe tava asternuta cu hartie de copt.
Dupa care le dam in cuptorul incalzit la 180grade pentru 30-35min la etajul superior al cuptorului pentru a se rumeni usor (daca le doriti mai rumene le puteti intoarce intr-e timp si pe partea cealalta)
Le puteti servi cu diverse sosuri , garnituri,salate.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu