Igrediente/4portii
600gr-varza tocata fideluta(poate fi si varza acra)
2 cartofi mari
1-ceapa tocata solzisori
2-morcovi tocat cubulete
4-linguri de ulei
2-linguri-pasta de tomate
frunza de dafin
sare si piper negru
Intr-un vas mai adanc, la foc mediu punem ceapa la calit,
cand incepe ceapa sa se calesca adaugam morcovul tocat ,calim morcovul 1min.
Adaugam cartofii tocati cubulete , amestecam si-i calim si pe ei 2min,
urmeaza pasta de tomate diluata cu putina apa, lasam 5min sub capac
La 5min adaugam varza si frunza de dafin,acoperim si lasam15 min la inabusit.Aveti grija si mai amestecati,daca observati ca se lipeste de fundul vasului adaugati putina apa.
Dupa15 min adaugam sarea si piperul dupa gust ,acoperim si lasam iar pe 15min pana cand sant gata cartofii.
Puteti servi mancarica calda sau rece...e la fel de buna.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu