luni, 9 februarie 2015

Parjoale din carne de vitel


 

 Ingrediente/4 portii
300g -carne  tocata de  vitel
2-colturi de paine uscata
1- ceapa
3- catei  de usturoi
50ml -ulei
sare,piper negru

Punem painea  in apa si o lasam  sa se inmoaie  putin,
intr-e timp  tocam  ceapa usturoiul si  le adaugam  cu oul  la  carnea tocata.
Scurgem  bine  painea  de  apa ,o  tocam  si  o adaugam  la tocatura,
stricam  oul  in  compozitie ,condimentam cu sare  piper si  amestecam  bine  compozitia.
Le modelam    si  le punem  in tigaia  cu  uleiul  incins, le prajim  la  foc  mediu  pe  ambele parti
le scoatem  pe un  servetel  de  hartie si  le  aranjam  pe  farfurie

Pofta buna!

Niciun comentariu: